Emil & Hugo behang

Het behang van Emil & Hugo hebben verschillende dessins en uni’s. Emil & Hugo is een onderdeel van Rasch. De collecties zijn goed te combineren zodat je van je huis een thuis kunt maken. Laat je meespelen met het mooie behang in de collecties.

Verschillende collecties, dessins en kleuren

Murias

Marias is een collectie met verschillende dessins en trendy kleuren. Het collectie boek heeft ook de populaire linnen unifold in diverse kleuren. Op het gebied van een botanische stijl en wilde dieren is die een boek voor jou. De collectie is geproduceerd met behulp van de Airknife-technologie met diepdruk op een hoogwaardige non-woven stof.

Plains

Plains is de mooie uni-collectie van Emil & Hugo. Het heeft een breed aanbod in texturen, kleuren en structuren. Het heeft een gevarieerd kleurenschema in vele tinten crème, beige, geel, rood, groen, blauw, bruin en grijs. Het geeft je de mogelijkheid om goed te combineren met mooi dessin.

Bij Multivloer Emmen hebben wij 2 collectie boeken van Emil & Hugo. Plains en Murias. Wilt u de collecties bekijken klik hieronder of kom langs in de showroom.

Over Emil & Hugo

Emil & Hugo is een onderdeel van Rasch. In 1861 is de behang- en rolfabriek opgericht door Johann Heinrich Lücke en Hermann Wilhelm Gottfried Rasch. De opening van de internationale ontwerpbureaus waaronder Amsterdam was in 1910. De eerste ontwerpen door kunstenaars drukten ze af in 1926 waarna het bedrijf is doorgegroeid. Inmiddels wordt het bedrijf geleid door de vijfde generatie van de familie Rasch.

Inmeten en laten plaatsen

Natuurlijk is het mogelijk zelf je muren op te meten en het Emil & Hugo behang te plaatsen. Mocht je je daar onzeker over voelen of dit om welke andere reden dan ook liever uit handen willen geven, dan doen wij dit graag voor je. We komen langs om je muren in te meten en bestellen het behang in de juiste afmetingen. Vervolgens kun je ervoor kiezen het zelf te plaatsen óf dit ook door onze professionals te laten doen. Zo geniet je snel en zonder moeite van een perfect strak Emil & Hugo behang.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Offerte aanvragen

Weten waar je aan toe bent? Vraag dan meteen een offerte aan. Geef aan om welk behang het gaat (collectie en dessin), wat de afmetingen (ongeveer) zijn en of je het behang wilt laten inmeten en/of plaatsen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk van ons een offerte.

STAP 1: Specificaties


Heb je moeite met het juist inmeten van de muren voor behang? Of weet je niet zo goed waar je allemaal rekening mee moet houden? Dan kun je dit ook door ons laten doen.
In relatief korte tijd kunnen wij het gekozen behang perfect strak aanbrengen en zul je moeite moeten doen om de naden te ontdekken!
Heb je een prachtige foto gemaakt, gevonden of gekocht? Als deze de juiste resolutie heeft, kan deze als fotobehang worden afgedrukt en als muurbekleding worden geplaatst. Wij kijken of de gekozen foto geschikt is.

Neem contact op

Heb je vragen over ons aanbod Emil & Hugo behang, onze diensten of iets anders? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden met plezier al je vragen en geven graag advies. Van dinsdag tot en met zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar. Op alle andere momenten kun je natuurlijk ook ons contactformulier invullen.