OPROLBARE WINDSCHERMEN

Het komt nog weleens voor dat het weliswaar een stralende dag is met veel zon, maar dat het door de hoeveelheid wind die er staat toch nog koud aanvoelt. Om op zo’n moment toch heerlijk in de tuin te kunnen zitten, kan het een goed idee zijn om een windscherm van Multi Vloer Emmen te overwegen. Met een oprolbaar windscherm kunt u optimaal blijven genieten van het buitenleven.

Voordelen oprolbaar windscherm

Een oprolbaar windscherm biedt talloze voordelen. Zo kunt u dit windscherm zelf uitrollen, waardoor u deze langer of korter kunt maken. Andere voordelen van een oprolbaar windscherm, zijn onder andere:

  • Geniet van een hoge gevoelstemperatuur
  • Beschikbaar in veel verschillende varianten
  • Verminder de inkijk van buitenaf
  • Eenvoudig te monteren en op te bergen

Eigenschappen oprolbaar windscherm

Een oprolbaar windscherm wordt aan de muur bevestigd. U kunt vervolgens dit windscherm uittrekken en bevestigen aan een paal in de tuin of op het terras. Zo kunt u dus zelf het windscherm korter of langer maken en op die manier vrij van wind genieten op uw zitplek in de tuin.

Verschillende kleuren

De windschermen zijn in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Doordat u ook kunt kiezen uit meerdere kleuren, vindt u altijd een oprolbaar windscherm dat het beste past bij uw huis en tuin. Naar wat voor kleur u ook op zoek bent, onze windschermen zijn een antwoord op uw zoektocht.

Andere vormen van zonwering

Is een oprolbaar windscherm toch niet helemaal datgene waar u naar op zoek bent? Ook voor andere vormen van zonwering kunt u bij ons terecht! We raden u aan om eens een kijkje te nemen bij de volgende categorieën:

Neem gerust contact met ons op

Bent u enthousiast geworden over onze oprolbare windschermen? Neem dan contact met ons op. Ook wanneer u nog een vraag heeft over het gebruik van dit product, kunt u altijd bij één van onze medewerkers terecht. Samen met u zorgen we er graag voor dat u kunt genieten van een windstil terras.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

Offerteformulier zonwering

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk