OPROLBARE WINDSCHERMEN

Het komt nog weleens voor dat het weliswaar een stralende dag is met veel zon, maar dat het door de hoeveelheid wind die er staat toch nog koud aanvoelt. Om op zo’n moment toch heerlijk in de tuin te kunnen zitten, kan het een goed idee zijn om een windscherm te overwegen. Met een oprolbaar windscherm kun je optimaal blijven genieten van het buitenleven.

Voordelen oprolbaar windscherm

Een oprolbaar windscherm biedt talloze voordelen. Zo kun je dit windscherm zelf uitrollen, waardoor je deze langer of korter kunt maken. Andere voordelen van een oprolbaar windscherm, zijn onder andere:

  • Geniet van een hoge gevoelstemperatuur
  • Beschikbaar in veel verschillende varianten
  • Verminder de inkijk van buitenaf
  • Eenvoudig te monteren en op te bergen

Eigenschappen oprolbaar windscherm

Een oprolbaar windscherm wordt aan de muur bevestigd. Je kunt vervolgens dit windscherm uittrekken en bevestigen aan een paal in de tuin of op het terras. Zo kun je dus zelf het windscherm korter of langer maken en op die manier vrij van wind genieten op je zitplek in de tuin.

Verschillende kleuren

De windschermen zijn in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Doordat je ook kunt kiezen uit meerdere kleuren, vind je altijd een oprolbaar windscherm dat het beste past bij jouw huis en tuin. Naar wat voor kleur je ook op zoek bent, onze windschermen zijn een antwoord op jouw zoektocht.

Andere vormen van zonwering

Is een oprolbaar windscherm toch niet helemaal datgene waar je naar op zoek bent? Ook voor andere vormen van zonwering kun je bij ons terecht! We raden je aan om eens een kijkje te nemen bij de volgende categorieën:

Neem gerust contact met ons op

Ben je enthousiast geworden over onze oprolbare windschermen? Neem dan contact met ons op. Ook wanneer je nog een vraag hebt over het gebruik van dit product, kun je altijd bij één van onze medewerkers terecht. We zorgen er graag samen met jou voor dat je kunt genieten van een windstil terras.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

Offerteformulier zonwering

Specificaties


Meerdere afmetingen mogelijk