Laat ook uw plinten vernieuwen!

Ontdek de mogelijkheden

  • Eigen parketteurs
  • CBW-erkend
  • Garantie op de werkzaamheden
  • Advies op locatie
  • Korte planning

Uw plinten vervangen tijdens uw vloerrenovatie, bijpassend en een moderne uitstraling

Laat voor het mooiste eindresultaat ook uw plinten vervangen, dan is de vloerrenovatie helemaal compleet. Denk hierbij aan platte plinten, ook wel deklijsten genoemd, massief hoge plinten, of een moderne hoge MDF-plint in verschillende hoogtes , kleuren en afwerkingen.

Platte plint

Een platte afwerklijst wordt toegepast om een aantal randen af te werken, bijvoorbeeld; om de kozijnen, langs drempels. en langs alle andere objecten waar geen hoge plint mogelijk is. Ook kan er gekozen worden om langs alle wanden platte plinten te monteren. Deze plinten zijn onder andere in de volgende houtsoorten te verkrijgen: Afzelia, Ahorn, Bamboe, Eiken, Essen, gestoomd Beuken, Grenen, Jatoba, Kambala, Kersen, Mahonie, Merbau, Robijn, Walnoot etc.

Deze massief houten plinten krijgen een zelfde behandeling als de vloer zodat ze de zelfde uitstraling krijgen.

MDF-plinten

Hoge plinten gemaakt van MDF zijn zeer goed te verwerken, hierdoor is er een hele grote keuze mogelijk in bijvoorbeeld hoogte, dikte, vormgeving, kleur en afwerking.

Denk hierbij aan hoogte vanaf 6 cm tot zelfs 22 cm hoog! De diktes variëren van 12 tot 22 mm. Om het helemaal fraai af te werken kunt u gebruik maken van plint neuten en architraven (deurlijsten)