BEREKEN UW PRIJS

Voor het stofvrij schuren van uw parketvloer

STAP 1: SpecificatiesWilt u uw houten vloer laten behandelen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Doorloop dan binnen 2 minuten de stappen en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

 • Binnen 24 uur een offerte

 • Eigen parketteurs
 • CBW-erkend
 • Garantie
 • Advies op locatie
 • Korte planning

Vakkundig uw houten vloer laten schuren, polijsten en behandelen!

stofvrij houten vloer schuren

Laat uw houten vloer behandelen!

Om lang van uw houten vloer te genieten is het belangrijk dat u deze goed onderhoudt en goed laat behandelen. Wij hebben altijd de best verkrijgbare producten in huis om uw houten vloer jarenlang te beschermen en een compleet nieuwe uitstraling te geven. Het is daarbij mogelijk om te kiezen voor olie of lak; beide producten hebben hun eigen uitstraling en eigenschappen.

Houten vloer behandelen met olie

Door gebruik te maken van 2 componenten Royl 2k olie zijn wij in staat uw houten vloer een zeer slijtvaste behandeling te geven. Deze olie dringt diep in het hout door en u heeft de keuze uit meer dan 40 verschillende kleuren! Bekijk de kleuren hier.

Voordelen:

 • Natuurlijke uitstraling
 • 1 enkele laag, na 24 uur beloopbaar
 • Plaatselijk onderhoud mogelijk
 • Beschikbaar in meer dan 40 verschillende kleuren

Nette service en afwerking

Twee keer een vloer gekocht en laten leggen in beide huizen. Het huis waar we ni wonen ook alle raam decorartie bij Multivloer gekocht. Na twee jaar was er een haakje kapot aan de gordijnen ook dit werd direct opgelost!

Ga er zeker weer heen!

Mooie winkel, vriendelijk personeel erg goed geholpen!

Wij hebben een mooie zonnescherm gekocht en laten plaatsen. Verder een traprenovatie laten doen. Netjes gedaan! Goed geholpen in de winkel, vriendelijk personeel.

Wij scoren gemiddeld een 9.0! Lees hier al onze reviews

Houten vloer behandelen met lak

Door uw houten vloer te behandelen met lak is deze uitstekend beschermd en nagenoeg onderhoudsvrij. De lak is verkrijgbaar in mat, zijdeglans en glans. Daarnaast wordt tegenwoordig vaak ook RigoStep Skylt toegepast. Dit is een invisible lak die uw houten vloer een onbehandelde uitstraling geeft. De gelakte vloer is te reinigen met een speciaal voor gelakte vloeren bedoelde reiniger. Eventueel kunt u de laklaag extra beschermen door een polish aan te (laten) brengen.

Voordelen:

 • Weinig tot geen onderhoud
 • Snelle droogtijd
 • Verkrijgbaar in mat, zijdeglans en glans

Nadelen:

 • Kan niet plaatselijk worden bijgewerkt
 • Kleuren niet mogelijk

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

Meer dan 30 jaar ervaring

Multi Vloer Emmen is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van houten vloeren, oliën en lakken. Als echte parketspeciaalzaak kunnen wij u daarom uitstekend van dienst zijn wanneer u uw houten vloer wilt laten behandelen met olie of lak. Wij gebruiken onze kennis, onze ervaring en ons ruime aanbod aan oliën en lakken om uw houten vloer een perfecte behandeling en een compleet nieuwe uitstraling te geven!

Houten vloer behandelen kosten

Bent u benieuwd naar de kosten van het laten behandelen van uw houten vloer met olie of lak? Wilt u graag snel weten waar u aan toe bent en aan wat voor kosten u moet denken? Vul dan ons offerteformulier in. In een paar stappen en slechts 2 minuten heeft u het hele formulier ingevuld en u ontvangt vervolgens binnen 24 uur uw persoonlijke offerte!

Vraag hier uw offerte aan!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw houten vloer? Bent u benieuwd naar welke oliën en lakken wij gebruiken om uw houten vloer te behandelen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze handige links, waarin wij meer vertellen over onze werkwijze en producten. Of neem gerust eens contact op! Wij staan u altijd graag te woord.