BEREKEN UW PRIJS

Voor het stofvrij schuren van uw parketvloer

STAP 1: SpecificatiesIs uw parket toe aan renovatie? Wilt u de mogelijkheden voor uw vloer weten? Doorloop dan binnen 2 minuten de stappen en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

  • Binnen 24 uur een offerte

  • Eigen parketteurs
  • CBW-erkend
  • Garantie
  • Advies op locatie
  • Korte planning

Geef uw houten vloer een opknapbeurt!

stofvrij houten vloer schuren

Houten vloer laten schuren?

Zijn er slijtageplekken of beschadigingen in uw houten vloer? Bent u toe aan een compleet nieuwe uitstraling? Wilt u uw parket laten schuren en lakken of oliën? Wij voeren de complete parketrenovatie stofvrij uit en behandelen de vloer naar keuze met lak of olie. En als de houtsoort er geschikt voor is, kunnen we uw parketvloer zelfs een andere kleur geven, waarbij er keuze is uit meer dan 40 kleuren. Vraag direct in slechts 2 minuten een offerte aan!

Al meer dan 30 jaar dé specialist in het renoveren van parketvloeren

Als echte parketspeciaalzaak kunnen wij uw vloer als geen ander renoveren. Al meer dan 30 jaar houden wij ons bezig met het renoveren van parketvloeren en daarom weten we precies hoe we iedere houten vloer aan moeten pakken. Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijks onderhoud of aan het totaal stofvrij schuren van de vloer, om ‘m vervolgens af te werken met olie of lak. Wat uw wensen ook zijn: wij kunnen uw houten vloer schuren en lakken of oliën. En het resultaat is altijd prachtig.

Nette service en afwerking

Twee keer een vloer gekocht en laten leggen in beide huizen. Het huis waar we ni wonen ook alle raam decorartie bij Multivloer gekocht. Na twee jaar was er een haakje kapot aan de gordijnen ook dit werd direct opgelost!

Ga er zeker weer heen!

Mooie winkel, vriendelijk personeel erg goed geholpen!

Wij hebben een mooie zonnescherm gekocht en laten plaatsen. Verder een traprenovatie laten doen. Netjes gedaan! Goed geholpen in de winkel, vriendelijk personeel.

Wij scoren gemiddeld een 9.0! Lees hier al onze reviews

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

Schades repareren, delen vervangen of een vloer aanhelen

Wij kunnen uw parketvloer volledig renoveren. Maar daarnaast kunnen we ook schades repareren, delen van uw houten vloer vervangen of zelfs een vloer aanhelen. Plaatst u bijvoorbeeld een aanbouw of haalt u een open haard weg en wilt u de vloer door laten lopen? Veel mensen kiezen er dan voor om een nieuwe houten vloer te plaatsen, maar dat is helemaal niet nodig! Met onze expertise zorgen wij ervoor dat uw vloer perfect doorloopt. Zo bespaart u al snel tot wel 60% van de kosten van een nieuwe vloer!

Houten vloer schuren kosten

Bent u benieuwd naar de kosten van het laten schuren van uw houten vloer? Vraag dan eenvoudig een offerte aan door de stappen te volgen. Binnen 2 minuten heeft u alles ingevuld en vervolgens ontvangt u binnen 24 uur uw offerte!

Vraag hier uw offerte aan!

Meer weten?

Meer weten over parketrenovatie of het laten schuren van uw houten vloer? Of over een behandeling met olie of lak? Of over de plinten? Of heel iets anders? Klik dan ook eens op de links. Wij kunnen u er namelijk alles over vertellen!