LEER

Tegenwoordig komt leer steeds meer terug in het interieur van mensen. Leer wordt gebruikt voor allerlei meubelen, zowel groot en klein. Ook andere onderdelen binnenshuis, zoals de trap, worden vaak met leer bekleed. Bij Multi Vloer Emmen kunt u terecht voor volledig gerecycled leer: dat houdt in dat u het leer dus écht ervaart, in plaats van dat uw trap alleen een leren look heeft.

Vraag direct een offerte aan!
  • Slijtvast
  • Keuze uit 7 kleuren
  • Flexibel
  • Duurzaam
  • Open en dichte trappen
  • Innovatief

Boa Exotic

Boa Oxyd

Boa Sand

Boa Silver

Buffalo Mocca

Cobra Bordeaux

Waran Beige

Lederen trapbekleding

Wat betreft het leer hebben wij 7 dessins voor u geselecteerd. Uit deze 7 verschillende soorten kiest u altijd een soort die bij u past! Een trap bekleed met leer zorgt voor een warme en gezellige uitstraling. Het product is afgewerkt door middel van zogeheten hot coating, waardoor het leer voor de traprenovatie van uitstekende kwaliteit is! Vraag direct in slechts 2 minuten een offerte aan om de kosten van een lederen trap in te zien.

Lederen trap onderhouden

Het onderhoud is ook eenvoudig bij lederen trapbekleding: u heeft enkel een vochtige doek nodig om de trapbekleding schoon te houden. Zo houdt u uw met leer gerenoveerde trap eenvoudig netjes en mooi. Bent u dus op zoek naar lederen bekleding van uitstekende kwaliteit voor op uw trap? Neem dan contact met ons op!

Al meer dan 30 jaar dé specialist in lederen trappen

Multi Vloer Emmen is al meer dan 30 jaar dé woonspecialist en dus ook dé specialist in lederen trappen. Wij kunnen uw trap op een prachtige manier renoveren en afwerken, zodat u iedere keer dat u erop loopt er weer van kunt genieten. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we trappen met leer kunnen bekleden. Bekijk direct de opties!

Meer weten?

Wilt u meer weten over traprenovatie met leer of over de verschillende mogelijkheden? Wilt u direct uw trap met leer bekleden? Neem dan gerust eens contact met ons op of vraag een offerte aan. Wilt u meer weten over de overige mogelijkheden? Klik dan ook eens op de links. Wij kunnen u er namelijk alles over vertellen!

BEREKEN UW TRAPRENOVATIE


Zijn er slijtage plekken of beschadigingen aan uw trap? Bent u toe aan een compleet nieuwe uitstraling en wilt u de mogelijkheden weten? Doorloop dan binnen 2 minuten de stappen en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte!

  • Binnen 24 uur een offerte
  • Zonder hak- of breekwerk
  • Meestal binnen 1 dag
  • CBW-erkend