JAKARTA – WOVEN 2.0

Jakarta Woven 2.0 trapbekleding komt voort uit de Original Woven serie. Met alle doorgevoerde ontwikkelingen kent deze trapbekleding ontzettend veel voordelen. Zo is dit een ijzersterk, geluidsdempend, veilig én hygiënisch materiaal. Doordat de trapbekleding ook als vloer te leveren is, kunt u er gemakkelijk eenheid mee creëren in uw interieur. Neem contact met ons op om uw trap met deze bekleding te renoveren. Over het algemeen hebben we dit binnen een dag al voor elkaar.

Vraag direct een offerte aan!

Voordelen Jakarta Woven 2.0

Jakarta Woven 2.0 trapbekleding is perfect voor uw traprenovatie, wanneer u zoekt naar een trapbekleding met warme uitstraling. Deze bekleding kent namelijk veel voordelen. Het is een combinatie van PVC, glasvezel en nylon. Dit maakt het materiaal ijzersterk en daardoor slijtvast. De bekleding gaat dus jaren mee.

Ondanks dat het de geluidsdempende en sfeervolle eigenschap heeft van tapijt, is deze bekleding erg hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Ook ideaal in huishoudens met kinderen of huisdieren dus.

In tegenstelling tot de originele Woven serie, kunt u deze trapbekleding ook als vloer bestellen. Zo creëert u met deze traprenovatie eenheid in uw ruimte. Kies uit verschillende prachtige dessins die naadloos te leggen zijn, zonder dat er storende patroonherhalingen ontstaan.

  • Ijzersterk materiaal
  • Geluiddempend

  • Veilig en hygiënisch
  • Ook leverbaar als vloer
  • Naadloos te leggen, zonder patroonherhalingen 

Kupang

Lampung

Makassar

Batam