DYNAWEAVE

DynaWeave is een variant op de PVC traprenovatie van Multi Vloer Emmen. Door middel van DynaWeave kunt u op een uiterst stijlvolle manier uw trap renoveren. Het materiaal heeft veel van dezelfde voordelen als PVC. Dat komt doordat DynaWeave deels bestaat uit geweven PVC, wat wordt aangevuld met glasvezel en nylon.

Vraag direct een offerte aan!

Voordelen DynaWeave van Multi Vloer Emmen

Het gebruik van DynaWeave traprenovatie via Multi Vloer Emmen kent meerdere voordelen. Zo zorgt dit kwalitatief hoogwaardige materiaal voor een prachtige en moderne uitstraling op de trap. Opgesomd kent deze soort traprenovatie onder andere de volgende voordelen:

  • Moderne uitstraling
  • Geluiddempend
  • Slijtvast
  • Geschikt voor open en dichte trappen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Werkzaamheden worden vaak binnen één dag uitgevoerd

Tranquility

Spice

Bold beige

Reflection

Mood

Al 30 jaar dé specialist in traprenovatie

Multi Vloer Emmen is al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van traprenovaties. In die hoedanigheid hebben we ook veel ervaring met DynaWeave traprenovatie. Deze nieuwere methode van traprenovatie zorgt voor een prachtige en nieuwe uitstraling van uw trap. De combinatie van PVC, glasvezel en nylon levert zodoende een schitterende traprenovatie op.

Traprenovatie naar uw wens

Door het uitgebreide assortiment vindt u bij Multi Vloer Emmen altijd een soort traprenovatie die perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Door de hoge kwaliteit traprenovatie weet u daarnaast zeker dat u gedurende meerdere jaren plezier heeft van de door u gekozen traprenovatie. Bovendien kunnen we open én dichte trappen renoveren en deze werkzaamheden vaak binnen één dag uitvoeren.