HookedOnWalls behang

HookedOnWalls behang kenmerkt zich als gedurfd en verrassend dankzij de uitgesproken prints. Met dit merk, dat valt onder wereldwijd fenomeen Arte, creëer je een bijzondere ruimte met een unieke stijl en loop je voor op alle trends. Lees meer over de collecties en dessins en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Verschillende collecties, dessins en kleuren

HookedOnWalls biedt je allerlei verschillende collecties, dessins en kleuren. Eén van de populairste collecties is de prachtige exotische Arashi collectie. Hou je van natuurlijke tinten? Dan zou dit wel eens het behang voor jou kunnen zijn. Zoek je het in een andere hoek van de natuur, namelijk de botanische hoek, dan is HookedOnWalls ook hét merk voor jou. Maak kennis met de Blooming collectie en geef je ogen de kost met onder andere de dessins Flower, Tropical en Secret Garden.

Andere, meer klassieke dessins, zijn die uit de collectie Clarence. Met de prachtige structuren van bijvoorbeeld dessin CR10 en CR40 brengt je op een rustige manier extra charme aan in je ruimte. Hou je meer van sprekende kleuren, zoals helder turquoise? Laat dan vooral de Balance collectie niet aan je voorbij gaan. Overige populaire collecties zijn Exotique, Jungle Jive en Breeze. Neem een kijkje en vraag gerust vrijblijvend stalen aan.

Neem contact met ons op om stalen aan te vragen
Bekijk alle collecties op de website van HookedOnWalls

Over HookedOnWalls

HookedOnWalls is hét merk behang voor jou als je houdt van gewaagde, uitgesproken dessins. Dit merk houdt niet alleen de ontwikkelingen in interieur en mode nauwlettend in de gaten, het merk loopt er zelfs op vooruit! Veel (interior)designers werken dan ook graag samen met dit merk. HookedOnWalls valt onder de Arte groep, een familiebedrijf dat al in 1981 werd opgericht en inmiddels een wereldwijd kopstuk is in de branche.

Lees meer over arte

Inmeten en laten plaatsen

Natuurlijk is het mogelijk zelf je muren op te meten en het HookedOnWalls behang te plaatsen. Mocht je je daar onzeker over voelen of dit om welke andere reden dan ook liever uit handen willen geven, dan doen wij dit graag voor je. We komen langs om je muren in te meten en bestellen het behang in de juiste afmetingen. Vervolgens kun je ervoor kiezen het zelf te plaatsen óf dit ook door onze professionals te laten doen. Zo geniet je snel en zonder moeite van een perfect strak HookedOnWalls behang.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact opnemen

Offerte aanvragen

Weten waar je aan toe bent? Vraag dan meteen een offerte aan. Geef aan om welk behang het gaat (collectie en dessin), wat de afmetingen (ongeveer) zijn en of je het behang wilt laten inmeten en/of plaatsen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk van ons een offerte.

STAP 1: Specificaties


Heb je moeite met het juist inmeten van de muren voor behang? Of weet je niet zo goed waar je allemaal rekening mee moet houden? Dan kun je dit ook door ons laten doen.
In relatief korte tijd kunnen wij het gekozen behang perfect strak aanbrengen en zul je moeite moeten doen om de naden te ontdekken!
Heb je een prachtige foto gemaakt, gevonden of gekocht? Als deze de juiste resolutie heeft, kan deze als fotobehang worden afgedrukt en als muurbekleding worden geplaatst. Wij kijken of de gekozen foto geschikt is.

Neem contact op

Heb je vragen over ons aanbod HookedOnWalls behang, onze diensten of iets anders? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden met plezier al je vragen en geven graag advies. Van dinsdag tot en met zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar. Op alle andere momenten kun je natuurlijk ook ons contactformulier invullen.

Neem contact op