HookedOnWalls behang

HookedOnWalls behang kenmerkt zich als gedurfd en verrassend dankzij de uitgesproken prints. Met dit merk, dat valt onder wereldwijd fenomeen Arte. Lees meer over de collectie en dessins en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Verschillende collecties, dessins en kleuren

Gentle Grove

Scandinavisch zo kun je de stijl van dit boek wel noemen. Lichte zachte kleuren met strakke glanzende lijnen. De collectie bestaat uit 7 dessins en 1 uni. Edge, Cubix, Outline, Path, Lattice, Unit, Ypsilon en Tone zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bij Multivloer Emmen hebben wij één collectie boek van HookedOnWalls en die heet Gentle Grove. Wilt u de collectie bekijken klik hieronder of kom langs in de showroom.

Over HookedOnWalls

HookedOnWalls is hét merk behang voor jou als je houdt van gewaagde, uitgesproken dessins. Dit merk houdt niet alleen de ontwikkelingen in interieur en mode nauwlettend in de gaten, het merk loopt er zelfs op vooruit! Veel (interior)designers werken dan ook graag samen met dit merk. HookedOnWalls valt onder de Arte groep, een familiebedrijf dat al in 1981 werd opgericht en inmiddels een wereldwijd kopstuk is in de branche.

Inmeten en laten plaatsen

Natuurlijk is het mogelijk zelf je muren op te meten en het HookedOnWalls behang te plaatsen. Mocht je je daar onzeker over voelen of dit om welke andere reden dan ook liever uit handen willen geven, dan doen wij dit graag voor je. We komen langs om je muren in te meten en bestellen het behang in de juiste afmetingen. Vervolgens kun je ervoor kiezen het zelf te plaatsen óf dit ook door onze professionals te laten doen. Zo geniet je snel en zonder moeite van een perfect strak HookedOnWalls behang.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Offerte aanvragen

Weten waar je aan toe bent? Vraag dan meteen een offerte aan. Geef aan om welk behang het gaat (collectie en dessin), wat de afmetingen (ongeveer) zijn en of je het behang wilt laten inmeten en/of plaatsen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk van ons een offerte.

STAP 1: Specificaties


Heb je moeite met het juist inmeten van de muren voor behang? Of weet je niet zo goed waar je allemaal rekening mee moet houden? Dan kun je dit ook door ons laten doen.
In relatief korte tijd kunnen wij het gekozen behang perfect strak aanbrengen en zul je moeite moeten doen om de naden te ontdekken!
Heb je een prachtige foto gemaakt, gevonden of gekocht? Als deze de juiste resolutie heeft, kan deze als fotobehang worden afgedrukt en als muurbekleding worden geplaatst. Wij kijken of de gekozen foto geschikt is.

Neem contact op

Heb je vragen over ons aanbod HookedOnWalls behang, onze diensten of iets anders? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden met plezier al je vragen en geven graag advies. Van dinsdag tot en met zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar. Op alle andere momenten kun je natuurlijk ook ons contactformulier invullen.