Arte behang

Met de muurbekleding van van Arte haal je een echte eyecatcher in huis. Dit chique behang is van topkwaliteit en geeft je ruimte in een mum van tijd een stijlvolle uitstraling. Of je nu op zoek bent naar felle kleuren, uitbundige prints of juist rustgevende structuren, je vindt het binnen het assortiment van Arte.

Verschillende collecties, dessins en kleuren

Arte staat bekend om zijn prachtige collecties met unieke dessins. Eén van de meest populaire collecties is het Monsoon Arte behang. Denk bijvoorbeeld aan het behang met prachtige bladeren, dessin Musa of dessin Sabal. Exotische prints zijn momenteel erg populair. Niet alleen planten, maar ook dieren. Mooie voorbeelden hiervan zijn dessin Langur uit de Curiosa collectie met vrolijke aapjes en dessin Grant uit de collectie Wildwalk met zebra’s.

Ook voor alle verschillende kleuren vind je in de Arte collecties waar je naar op zoek bent. Zo is momenteel het Arte behang in de kleur goud, maar ook groen, blauw en roze erg in trek. Ben je meer op zoek naar een print met verschillende kleuren? Kies dan bijvoorbeeld voor de vrolijke variant van dessin Flamingo uit de Avalon collectie, in de kleuren roze, blauw én groen. Maar ook van dit dessin is de gouden variant erg populair.

Kun je bij Arte dan alleen terecht voor extravagant behang? Nee hoor. Naast bovengenoemde prints vind je ook allerlei collecties met rustige prints, structuren en kleuren. Allemaal met nét die extra touch die het behang bijzonder interessant maakt. Voorbeelden hiervan zijn de dessins Symbol, Facet en Trapezium uit de populaire Focus collectie.

Over Arte

Arte is een familiebedrijf dat al sinds 1981 de mooiste muurbekleding zelf ontwerpt en produceert. Ieder jaar verschijnen er nieuwe trendbepalende collecties. Deze zijn uitsluitend van topkwaliteit en worden grotendeels intern op een milieuvriendelijke manier gefabriceerd. Arte staat nooit stil. Naast dat er aan nieuwe collecties wordt gewerkt, investeert het bedrijf ook continu in onderzoek naar nieuwe productiemethoden en kwaliteitsvolle materialen.

HookedOnWalls

Ruim 10 jaar geleden ontstond HookedOnWalls, een merk van de Arte groep. Dit merk is perfect voor jou als je voor nóg iets exclusievers wilt gaan. Gewaagd, verrassend én uitgesproken.

Inmeten en laten plaatsen

Natuurlijk is het mogelijk zelf je muren op te meten en het Arte behang te plaatsen. Mocht je je daar onzeker over voelen of dit om welke andere reden dan ook liever uit handen willen geven, dan doen wij dit graag voor je. We komen langs om je muren in te meten en bestellen het behang in de juiste afmetingen. Vervolgens kun je ervoor kiezen het zelf te plaatsen óf dit ook door onze professionals te laten doen. Zo geniet je snel en zonder moeite van een perfect strak Arte behang.

Liever persoonlijk advies?

KOM LANGS OF NEEM CONTACT MET ONS OP

Offerte aanvragen

Weten waar je aan toe bent? Vraag dan meteen een offerte aan. Geef aan om welk behang het gaat (collectie en dessin), wat de afmetingen (ongeveer) zijn en of je het behang wilt laten inmeten en/of plaatsen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk van ons een offerte.

STAP 1: Specificaties


Heb je moeite met het juist inmeten van de muren voor behang? Of weet je niet zo goed waar je allemaal rekening mee moet houden? Dan kun je dit ook door ons laten doen.
In relatief korte tijd kunnen wij het gekozen behang perfect strak aanbrengen en zul je moeite moeten doen om de naden te ontdekken!
Heb je een prachtige foto gemaakt, gevonden of gekocht? Als deze de juiste resolutie heeft, kan deze als fotobehang worden afgedrukt en als muurbekleding worden geplaatst. Wij kijken of de gekozen foto geschikt is.

Neem contact op

Heb je vragen over ons aanbod Arte behang, onze diensten of iets anders? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden met plezier al je vragen en geven graag advies. Van dinsdag tot en met zaterdag zijn wij telefonisch bereikbaar. Op alle andere momenten kun je natuurlijk ook ons contactformulier invullen.